Oppdatere garderoben til vintersesongen?

Vinteren er rett rundt hjørnet, og for mange av oss er det ensbetydende med ski- og alpint. Men hva skal man egentlig ha på seg når kulda setter inn?

Skal du oppgradere garderoben til vintersesongen? Da kan du finne nye treningsklær hos https://www.aimn.no som har et stort utvalg som passer perfekt under skidressen. Hvis du skal på after-ski etter du har vært i løypa, kan du også finne masse fint tøy som passer til å bruke på kvelden. Akkurat nå er jo treningstøy supertrendy, noe som betyr at det er ingenting i veien for å ha på treningstøy på fest. Helt perfekt for deg som er glad i den avslappede stilen!

Velg ull for å holde varmen

For å holde deg varm bør du velge klær i ull, og som en ekstra bonus kan du ha god samvittighet for at klærne ikke er laget i plast. Klær som er laget med syntetiske materialer er nemlig et stort problem, ikke bare er de ressurskrevende i produksjon, men de slipper også ut mikroplast i havet når du vasker dem. Som årets TV-auksjon viste så er plast i havet et stort og voksende problem.

Heldigvis finnes det massevis av treningsklær som du heller kan bruke – og som gjør at du ser kul ut både i løypa, i bakken og på afterski.

mts_howto