Hvordan ta seg godt ut i alpinbakken?

Å stå på ski er en flott og morsom hobby, og noe av det fineste mange av oss nordmenn vet. Noe av det morsomme med ski er at det ikke bare er en enkelt aktivitet, men veldig mye kultur og aktiviteter rundt det som gjør det hele enda morsommere. Hele opplevelsen med å reise opp på fjellet, tilbringe tid med familie og venner, møte på kjente og ukjente, er vakkert. Så gjelder det selvfølgelig også å ta seg godt ut når man er i bakken, og ikke minst på after ski! I denne artikkelen ser vi på de grepene du kan ta for å bli lagt merke til både på dagen og på kveldstid.

Fysisk utfoldelse og flott kropp

Det er ingen tvil om at noe av det som gjør ski så populært og til tider glamorøst, er at du må ha en ganske sprek kropp for å kunne holde på med det. Vi må vel kunne si at det ikke er noen stor hemmelighet at kropp er viktig i skibakken, og at man følger litt ekstra med på andres utseende – selv når de tidvis er dekket til med litt store drakter og jakker. Behovet for å dekke seg til på denne måten kan oppstå som følge av kaldt vær, men noen ganger kan det like gjerne være at man er ukomfortabel med egen kropp. Da kan det være greit å fikse litt sånn at man har akkurat den kroppen man ønsker seg. Å bruke tid i gymmen og bakken kan selvfølgelig bidra til dette, men for kvinner kan også noen flotte brystimplantater være akkurat det som skal til for å få akkurat den kroppen man har drømt om. Kanskje blir det etter hvert noen andre som nettopp drømmer om kroppen din!

I dagens moderne samfunn er det helt akseptert at man gjør de endringene man ønsker seg, også på egen kropp, ved hjelp av avansert medisinsk teknologi. Brystimplantater har blitt trygge og høyt etterspurte, og vil vekke positiv oppmerksomhet hvor enn du går. Antallet kvinner med brystimplantater har blitt høyt, noe som også kan merkes i skibakken. Har du noen gang tenkt på hvordan du kunne sett ut i en skidress med en størrelse eller to ekstra der oppe? De som allerede har tatt skrittet ut, kan fortelle om all den positive oppmerksomheten de får i ettertid.

Det er heller ikke slik at slike endringer i kroppen har noen betydning for prestasjonene i skibakken. Man kan for eksempel se på flotte utøvere som Ragnhild Mowinckel at det ikke er noe hinder for gode prestasjoner å ha en kropp med litt kurver. Tvert i mot kan det bedre balansen mellom overkropp og ben når lårene blir tømmerstokktykke av tøff trening. Brystimplantater er heller ikke til noe hinder eller sjenanse i hverdagen, men heller et steg på veien mot å være den du alltid har ønsket å være. Dermed kan de være et skritt nærmere helse og velvære, enten du befinner deg i skibakken eller andre steder.

mts_howto