Hvordan velge riktig snus til skibakken

Hvis du er en av dem som liker å kose deg med en snus i skibakken, har du kanskje lurt på hvilken type som passer best til din stil og smak. Det finnes nemlig mange ulike varianter av snus, og noen kan være mer egnet enn andre når du står på ski eller snowboard. Her er noen tips til hvordan du kan velge riktig snus til skibakken.

Velg en snus som holder seg frisk og tørr

Når du er ute i kulden og snøen, vil du helst ha en snus som ikke blir fuktig og klissete i munnen. Derfor kan det være lurt å gå for en porsjonssnus som er pakket i et tett materiale som holder på smaken og fuktigheten. En slik snus er epok freeze som har en frisk og kjølende smak av mint og mentol. Epok freeze er også helt hvit, noe som betyr at den ikke misfarger tennene eller gir brune flekker på snøen.

Velg en snus som passer til din nikotinstyrke

Når du er aktiv i skibakken, vil du kanskje ha en snus som gir deg et lite kick og holder deg våken og fokusert. Men du vil ikke ha en snus som er så sterk at den gjør deg svimmel eller kvalm. Derfor bør du velge en snus som passer til din nikotinstyrke og toleranse. Epok freeze har en middels styrke på 8 mg/g, noe som kan være passende for de fleste snusere. Hvis du vil ha en svakere eller sterkere snus, kan du prøve andre varianter av epok, som har ulike nikotinnivåer.

mts_howto