Kostymer for Afterski

Vintersports-anleggene er i gang med å starte opp og skal fylles med festglade mennesker. Noen for å utfolde seg i de alpinte grener, mens andre vil gjøre det til en heidundrende fest. Uansett anledning, kostymer er morsomt.

Kostymer i slalåmbakken er likevel ikke bare en lek. Man skal passe på at man ikke har klær som kan vikle seg opp i t-kroker og gondoler. Samtidig må det være kule halloweenkostymer som vekker oppmerksomhet og som gjør at man kan ta like fleksible svinger og unnamanøvre som tidligere.

Afterski er morsomt

Afterski er noe som passer for studenter og ungdom. Man ser sjelden barnefamilier og besteforeldre her. Selv om kostymeball er for alle, så er dette noe annet. Festligheter akkompagneres med høye glass og konsert med Onkel Kalas og Beis. Hæla i taket og fulle mugger med mjød er hva det går i. Foruten kostymer bør man også ha de beste vinterklærne for skidagen.

Kostymet for Afterski

Halloweenfeiringen er kanskje over, eller så tar man begge i samme vending. Her er noen heftige Halloweenkostymer for skifesten:

  • Trafikk-kjegle
  • Oktoberfest Budeie
  • Killer Clown
  • Jokeren
  • Oppblåsbar Alien

Det som er bra med disse kostymene er at de ikke har så mange løse tråder. Da vil man også kunne dra på noen runder i bakken for å slippe til frisk luft.

Husk at alkohol og ski ikke er forenlig, så her anbefaler vi alle å finne festen efter at man har stått i bakken. Så kan man jo heller fortsette festen nede på hotellet.

Alle er klare for den store festen

Enten man er tilkommende russ, kolleger på tur, studenter eller bare klare for alpint og fest, så er den gode tiden kommet. Hafjell, Gol, Oppdal og Ørsta, alle står de beredt på inntoget av feststemte mennesker.

Snart er også Åre og Tärnaby tilgjengelig også. Hvor går turen i år? Er det en blåtur for alle vennene, et utdrikningslag eller eksamensfest, uansett anledning, et Halloweenparty slår alltid an. Gjør det som struttende Flamingo eller som en sleip baconskive. Ja, du leste rett, du kan kle deg ut som en baconskive. Lyst å utvikle dine kreative evner, lag ditt eget kostyme til festen også.

Tur i bakken hele året

Ikke fortvil, selv om ikke vinteren kommer, så kan du dra i bakken likevel. Trekkene går hele året, for mennesker som vil gå turer i terrenget eller sykle downhill i spennende nye løyper. Helgas høydepunkt avsluttes med et maskeradeball for liten og stor, i et kostyme de fant på nett.

mts_howto