For deg som liker fart og spenning

Stup ned fjellsiden i full fart!

Vi nordmenn er et folkeslag som ikke er redd for noen ting. Genene fra vikingene viser seg til den dag i dag. Vi arrangerer ikke akkurat ekstremsportveko i Voss bare for gøy. Her er det vågale nordmenn fra landet rundt som deltar i de mest ekstreme idrettene en kan tenke seg. Felles for de fleste av disse er at det krever en fjellside. Enten det er å hoppe basehopp eller stå på ski ned fjellsiden, så elsker vi nordmenn å utnytte vårt landskap for de mest ekstreme øvelsene. Dette gjelder da også downhill sykling. Denne idretten er livsfarlig, da bare et enkelt feilsteg kan føre til at du faller ned hele skrenten uten noen kontroll. Her gjelder det altså å holde tunga rett i munnen og konsentrere seg 100 % om oppgaven med å komme seg ned!

Ha utstyret i orden!

Det er viktig å ha godt utstyr når en driver med ekstremsport. Naturligvis er det viktig i andre idretter også, men her kan det faktisk stå om ganske så store konsekvenser dersom ikke alt er tipp topp. Det aller viktigste er nok at hjelmen er god og sitter godt på hodet ditt. Trange hjelmer og de som gjerne ikke puster stort kan føre til problemer. Får du derimot problemer med for eksempel vond akne, så kan kry hjelpe deg som en rask løsning. Det gjelder også andre skader, som for eksempel sår etter fall. På denne måten har du ikke bare selve utstyret til idretten i orden, men også en hjelpende hånd i bakhånd. Det er kjekt å ha denne doble tryggheten, slik at om uhellet skulle inntreffe, så er du helgardert. Derimot er det viktig å ikke la dette konsumere hele opplevelsen, for du skal jo tross alt ha det gøy!

Opplevelsen du sent vil glemme!

Det er en grunn til at vi nordmenn elsker fart og spenning, og det er simpelthen at våre hverdager er så ufattelig kjedelige. Her til lands bruker vi aller mest på interiør i hele verden, og det vitner om akkurat hvor mye vi sitter inne. Det er altså en ren og skjær glede å ha muligheten til å sette utfor et fjell i full fart og nyte adrenalinet. Få ting slår den følelsen av vektløsheten når vi setter utenfor det ene hoppet etter det andre, og hjertepumpa setter godt i gang. Dersom du er av typen som knapt har rørt deg ut av godstolen de senere årene, så trenger du dette. Kanskje ikke akkurat downhill er noe for deg, men hvert fall det å delta i noe fartsfylt kan være bra for deg. Kom deg ut og opplev noe nytt i dag!