Beskytt mobilen i alpinbakken

Mobilen skal selvsagt være med, også når du er aktiv. Det er ingen grunn til at den skal ligge hjemme mens du står på ski i alpinbakken. Men det gjelder selvsagt å beskytte den, i tilfelle du skulle falle. Du tenker kanskje at du er så god på ski at du ikke faller, men mye uforutsett kan skje under skikjøring, og det er ganske surt å ødelegge mobilen når du skulle ha en fin dag i bakken.

Bedre føre var

Det er alltid best å være forberedt på alt som kan skje. De vanligste skadene på mobilen kan forebygges med god skjermbeskyttelse og et deksel. Med et iPhone 14 Pro deksel kan du føle deg langt tryggere når du kjører nedover løypa. Du vet at mobilen er klar til å ta bilder, legge ut oppdateringer og kontakte venner når du har en liten pause.

Deksel er en billig investering

Sammenlignet med prisen for reparasjon eller kjøp av ny mobil, er iPhone 14 Pro deksel en veldig billig investering. Du kan velge deksel i mange herlige farger og mønster, slik at dekselet står i stil med antrekket ditt. Nudient selger både iPhone 14 Pro deksel og skjermbeskyttere. Du bestiller varene raskt og enkelt på nettet, og får dem levert i posten. Det er altså ingen grunn til å dra ut i bakken uten mobildeksel.

Også på afterski

Deksel til mobilen er også viktig på afterski, for der kan det være lett å miste mobilen på gulvet eller dulte borti personer og ting. Har du et iPhone 14 Pro deksel, tåler mobilen en støyt før den blir ødelagt, og du får en ting mindre å bekymre deg for nå som prisene på alt bare øker. Pengene du sparer på reparasjon eller kjøp av ny mobil kan du bruke til skiutstyr, heiskort eller andre ting som gjør dagen bedre.

Ta gode bilder i bakken

Ta bilder av deg selv, av venner og familie, når dere er ute på ski. Les det opp på noen tips for å ta gode skibilder slik at du får mest mulig ut av kameraet, enten du bruker mobilen eller digitalkamera. Ski og snø kan skape noen veldig spennende motiver, og også snødekt natur rundt løypa kan bli fine motiv. Kanskje du kan ta bilder til julekortet i alpinbakken. Du kan velge om du vil sende det som trykt julekort eller om du heller vil sende digitale julekort. Det som er sikkert, er at de fleste setter pris på å få personlige bilder på julekortene, derfor bør du benytte sjansen til å ta noen skikkelige snøbilder når du er ute på ski. Når du vet at mobilen er godt beskyttet, vet du også at du alltid har med deg et kamera for å knipse de gode og spennende øyeblikksbildene.

mts_howto